ξυλοκατασκευές, κεραμοσκεπές, πέργκολες, σκεπές, κιόσκι, ταβάνι, σκάλες, κουφώματα, Ρέθυμνο

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

You need to upgrade your Flash Player.
πέργκολες, σκεπές,στέγες, ταβάνια, κιόσκια, σκάλες, κουφώματα, δάπεδα,πατώματα ξυλοκατασκευές, κεραμοσκεπές, εφαρμογές ξύλου

Η εταιρία μας

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1947 από τον Χρήστο Γιαννούλη.

Είναι μία από τις παλαιότερες επιχειρήσεις στις κατασκευές από ξύλο και μετά από τόσα χρόνια λειτουργίας μπορούμε να πούμε ότι είναι μια από τις πιο έμπειρες στον τομέα του ξύλου.

Λειτουργούσε σε χώρο εντός της πόλης του Ρεθύμνου έωςκαι το 1997, όπου και μετεγκαταστάθηκε από τον γιό του, Μανώλη Γιαννούλη, σε ιδιόκτητο χώρο 8 στρεμμάτων και με στεγασμένο χώρο 1.500 τετραγωνικών, ο οποίος και είχε αναλάβει την διοίκηση της οικογενειακής επιχείρησης από το1994.

Στον χώρο αυτό βρίσκεται η μονάδα παραγωγής, η αποθήκη, εξωτερικός χώρος αποθήκευσης υλικών, εκθεσιακός χώρος και τα γραφεία της επιχείρησης .

Με την μεταφορά της επιχείρησης, έγινε παράλληλα και ανανέωση των μηχανημάτων και των μεταφορικών μέσων για την καλύτερη και ταχύτερη κατασκευή και μεταφορά των εμπορευμάτων.

Η επιχείρηση επίσης επεκτάθηκε και εκσυγχρονίστηκε και το έτος 2005.

Προσωπικό

Στην επιχείρηση απασχολούνται 13 εργαζόμενοι,οι οποίοι πλαισιώνουν όλους τους παραγωγικούς τομείς και την διοίκηση.

Όλοι είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.
Οι περισσότεροι έχουν πολυετή εμπειρία και συμβάλουν και αυτοί στην ανάπτυξη της επιχείρησης σε μια από τις πλέον δυναμικές και ανταγωνιστικές επιχειρήσεις στον τομέα των ξυλοκατασκευών και κεραμοσκεπών.

ΣΤΟΧΟΣ 

Ο στόχος της  επιχείρησής  μας  είναι, το  τελικό  προϊόν  να  ικανοποιεί  πλήρως  τις  απαιτήσεις  του  πελάτη, πράγμα  το  οποίο επιτυγχάνεται με :

  • τη σωστή πιλογή  των  υλικών
  • τις  ολοκληρωμένς  και  οικονομικές  λύσεις
  • τις πρωτότυπες διακοσμητικές ιδέες
  • τη συνέπεια στο συμφωνηθέντα χρόνο παράδοσης
  • την τεχνική υποστήριξη

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι εδώ και 64 χρόνια ιδιώτες, επαγγελματίες αλλά και δημόσιοι φορείς εμπιστεύθηκαν και συνεχίζουν να εμπιστεύονται την εμπειρία της επιχείρησής μας, γιατί κανείς άλλος εκτός από την επιχείρηση ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ δεν γνωρίζει τόσο καλά να « Στεγάζει τα όνειρά μας».

 

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες